Зорица Лелекова: “ЕДНАШ ХУМАН-ЗАСЕКОГАШ ХУМАН””

7

“Голема благодарност од  се срце за сите  ХУМАНИ луѓе кои ми помогнаа да се изборам со мојата болест. Благодарам и за оние кои ме бодреа и ми даваа сила да успеам и да можам денес да се чувствувам среќно со моето семејство, a и тие да бидат среќни со мене.

Не можам а да не го споменам тимот на ДОНАЦИИ кои работат единствено за ХУМАНОСТ. И навистина сите сме благодарни што Бог ги пратил меѓу нас со една единствена цел : Помош на немоќните и болните.

Упатувам уште еден АПЕЛ до сите луѓе да бидат ХУМАНИ. а нивната награда ќе биде вратената насмевка на многу лица и големата благодарност засекогаш врежана во срцата на оние на кои им помагате.

ЕДНАШ ХУМАН-ЗАСЕКОГАШ ХУМАН”

-Зоре Лелекова

 

*Апелот за помош кој заврши успешно за Зорица :

http://www.donacii.mk/baram-pomos/zavrseni-apeli/apel-za-pomosh-na-zorica-lelekova/

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење