„Вашата помош, моја среќа!“ – Стефан Тимов

3

Стефан Тимов имаше проблем со десната рака, уште од своето раѓање, поради сепса.

По неколку неуспешни операции во Македонија и Бугарија, фондот за здравство овојпат одобрил операција во Германија,на клиниката за хирургија на горни екстремитети, “Бад Нојштад”во Франкфурт.
Благодарение на фондацијата Т Мобиле, Фондот за здравствено осигурување на Република Македонија како и сите хумани луѓе кои помогнаа Стефан да отпатува на операцијата.

Во продолжение: Стефан Тимов

“Многу сум среќен што сега раката ми е добра и можам да правам работи кои никогаш не сум можел да ги правам “-Стефан Тимов.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење