Пекабеско АД во хумана акција

12

Повеќе информации за акцијата на Пекабеско АД може да најдете на ФБ страната ТУКА

Со еден лајк донираме 3 денари. Да ја споделуваме страната и да помогнеме да се соберат повеќе средства.

„Од денес, со секој нов like на нашата Facebook страна одвојуваме по 3 денари наменети за пакети храна за социјално загрозени семејства. Да помогнеме заедно!“

Акцијата на Пекабеско нека биде пример за сите. Не е потребно наградна игра за да стиснеме лајк на определена страна. Да стиснеме лајк на страната на Пекабеско и да помогнеме да се соберат што повеќе пакети со храна за социјално загрозени семејства.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење