Инфо Билтен

Овде може да се претплатете на Инфо Билтенот на нашата страница. Со тоа Вие се согласувате да добивате повремени пораки на Вашата е-пошта за најновите апели за помош и информации за хуманитарни настани.

 

 

Секој Инфо Билтен содржи персонализиран линк со кој може да ја откажете претплатата во било кој момент.

Доколку имате било какви прашања во врска со Инфо Билтенот на Донации.мк, слободно контактирајте не на mail@donacii.mk.

Со почит,

Тимот на Донации.мк