Мобилна апликација ДОНАЦИИ за Android и IOS

14

Почитувани наши читатели,

Здружението “Хуманост без граници” Прилеп и сајтот www.donacii.mk , со задоволство Ве известуваат дека на Google Play store и Apple App store објавена е МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ДОНАЦИИ достапна за сите телефони кои имаат Android или IOS оперативен систем.

Апликацијата ги прикажува сите активни апели за помош за лекување за кои има донациски броеви и овозможува БРЗО и ЕДНОСТАВНО донирање. Корисна е за сите оние кои сакаат да донираат некому а не знаат кој има потреба од помош или имаат потешкотии да се снајдат со сите апели и точните броеви за донации.

Апликациите можат да се симнат на следните линкови:

За Android корисници

Симни ја од Google Play Store

За IOS корисници

 

Со само еден повик да помогнеме онаму каде помошта е најпотребна!

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Објавено од Методи Трајчев - Штип, на Одговори

    Секогаш кога сте во можност помогнете им на луѓето па макар и со чаша вода и подадена рака. Ја поздравувам Вашата акција и замисла.

  2. Објавено од Zoran, на Одговори

    Почитувани, апликацијата нажалост не е достапна за Андроид. Што е причината?

  3. Објавено од jasminaap, на Одговори

    Почитуван Зоран, апликацијата е сега достапна и за Андроид.