Апел за помош на Ирена Танчева

24

Да и помогнеме на младата мајка Ирена, која неодамна доживеа сообраќајна несреќа и не може да застане стабилно на нозе поради повреда на вратна кичма, 5ти и 6ти пршлен.

Да бидеме хумани! Да донираме за оваа мајка!

Телефонски броеви за донации:

Телеком 070 143-115

А1 143-500

Жиро сметка за донации:320500027414994
Девизна сметка:
Iban: MK07-320540027415089
SWIFT CODE: CECBMK22
CENTRAL COOPERATIVE BANK OF SKOPJE
Irena Tanceva

Facebook 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење