Апел за помош на Јаков Јанакиев

0

Јаков на само свои 2 годинки мораше да помине низ 2 тешки операции за два пати да му биде отстранет тумор, при што мораше да го изгуби и едниот бубрег.

Заради специфичната моментална здраствена состојба, малиот Јаков мора ИТНО да замине во странство за да го продолжи своето лекување.

Поради тоа се потребни повеќе финансиски средства кои без ВАША ПОМОШ не е можно да се соберат. ГОЛЕМИ СРЦА! АЈДЕ ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ НАШАТА ХУМАНОСТ И ДА ОВОЗМОЖИМЕ ЈАКОВ ДА ГО ЗАВРШИ ЛЕКУВАЊЕТО УСПЕШНО ЗА ДА МОЖЕ ПОВТОРНО ДА УЖИВА ВО СВОЕТО ДЕТСТВО! ВЕ МОЛИМЕ ДОНИРАЈТЕ НА СЛЕДНАВА ЖИРО СМЕТКА:

Стопанска Банка – 20000 148 174 0176 – Елена Јанакиев

IBAN – MK0720000 387 639 2077

SWIFT Cod – STOBMK2X

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-113

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-476

 

Да помогнеме.

 

 

Превземено од А1, kurir.mk и press24.mk.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење