Апел за помош на Жан Темелковски

0
Жан боледува од карцином на желудник со метастази на црниот дом. Семејството самостојно ослучува третманот да се изведе во клиника во Бугарија, за што се потребни 17000 лева.
Да помогнеме.
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-102
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-485
Преземено од А1 и Телеком.
Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење