Апел за помош на Валентина Наунова

33

Потребни се средства за лекување на Валентина Наунова од Свети Николе. Лекувањето е со матични клетки и треба да се изврши во Русија.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на ВИП 143-472

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком 070 143-171

Трансакциска сметка за донации 210501653066968 НЛБ Тутунска банка

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

5 коментари

 1. Објавено од Ivana, на Одговори

  Kako da se donira od stranski broj

 2. Објавено од JOVANKA, на Одговори

  Valentina Naunova
  Janko Gligorov br.6ASveti Nikole
  IBAN Code MK07210501653066968
  NLB BANKAAD SKOPJE BR.1
  MAKEDONIJA
  SWIFT TUTNMK22
  IVANA TOA E SMETKATA NA vALE ZA DONACII OD STRANSTVO BLAGODARAM

 3. Pingback: Потребни сме ѝ на Валентина Наунова – да донираме! | Вечер

 4. Објавено од Valentina Naunova, на Одговори

  BEZ POZIVNI BROEVI 077 I 070 NE SE VRTAT PRI DONIRANJETO

 5. Објавено од Borche, на Одговори

  Moze li donacii preku Paypall i moze li podatoci za donnacii na smetka vo Makedonija.