Апел за помош на Стефан Ивановиќ

14

Стефан Ивановиќ има 30 години и боледува од церебрална парализа. Отежнато се движи поради контрактури на долните екстремитети. Постои можност за третмани во Москва за подобрување на неговата состојба со терапија на матични клетки.

Третманот чини 22 000 евра, кои тој не е во можност да ги обезбеди.

Да помогнеме сите заедно!

Броеви за донации:
ТЕЛЕКОМ 070-143-122, ВИП 143-460

Сметка за донации:
200002892730306
Девизна сметка:
07200003261742653 IBAN SWIFT STOBMK 2X
Стопанска Банка
Име: Стефан Ивановиќ
Улица: Благоја Паровиќ 64-1 /6 Топанско Поле Скопје

Преземено facebook

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење