Апел за помош на Мери Тошевска

10

Да и помогнеме на Мери Тошевска. Таа има 37 години и боледува од мултиплекс склероза. За подобрување на нејзината сосотјба таа треба да замине на третмани со роботика во клиника во Ниш, Србија, но сумата која и е потребна е превисока за неа, а тоа се 4450 евра. Третманите не се финансики покриени од Фондот за здравство затоа што станува збор за алтернативно лекување.

Телефонски броеви за донации преку мрежите на:

Т-Mobile: 070/143-193
А1: 143-484

Мери Тошевска – за Донација

Т-ска сметка: 210700000644798

НЛБ Банка АД Скопје

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Превземено од Фондација Телеком за Макаденија, А1 и porta.mk

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од MILE, на Одговори

    treba da ozravee