Апел за помош на Марко Шпетков

0

Марко Шпетков од Скопје е 6 год. дете и живее во Скопје, има потреба од медицински оперативни зафати во Аџибадем, Истанбул , поради тумор на мозок. Мозочниот Тумор е откриен во 2020 Година, после една Година епилептични Напади резистентни на Терапија. Поради високиот износ на лекувањето -56.570 еур, потребна е помош за да се обезбедат потребните парични средства.
Ве молам да донирате за Марко, за побрзо да заминеме на лекување.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-555

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-117

 

Можете на донирате и преку следниот линк: www.gofundme.com.

 

Преземено од А1, Телеком и www.gofundme.com.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење