Апел за помош на Марина Гулеска

0

39-годишната прилепчанка Марина Гулеска пред 12 години имала кpваpeње во мозокот по што целата нејзина лева страна од телото и ocтанала пapaлизиpaна. Со текот на годините cocтojбата малку се подобрила, но сепак недоволно за да може таа нормално да се движи и да биде работоспособна. Марина е самохрана мајка на 16 годишен син. Сега во една клиника во Ниш, соседна Србија и понудиле третман со кој што во голема мера ќе и се врати функционалноста на мускулатурата. Но таа ги нема потребните 6.500 евра колку што чини терапијата.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-479

Доколку некој сака да донира за Марина Гулевска тоа може да го направи и на жиро сметката која ја гледате : 210700000661579 НЛБ Тутунска банка или да ја контактира Марина на тел. број : 075-358-087 или здружението „Надеж за сите“ на тел. број 070-241-068.

Преземено од А1 и markukule.mk.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење