Апел за помош на Марија Манчева

0
Марија е самохрана мајка на која и е дијагностициран КАНЦЕР НА БРОНХ за кој нема операција, но има терапии. Теодор боледува од ретка болест Вест синдром и нема да може без неговата мама.
Потребни сме овде, потребни се парични средства 35.000 еур сите идеи и дела за да дојдеме до истите се добредојдени.
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-144
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-462
Можете да донирате и преку сметките објавени на следниот линк: https://www.facebook.com/iknez/posts/10223081373375500
Превземено од фб.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење