Апел за помош на Марга Велеска

33

Марга Велеска е девојка која боледува од церебрална парализа. За да се подобри нејзината здравствена состојба потребни се повеќе третмани со матични клетки во руската клиника Неуро Вита- Москва.

Потребни се 5780 e за 6-тиот третман во јуни.

Марга собра средства за пет третмани благодарение на сите Вас хумани граѓани… Од првите клетки мозокот побрзо и точно ги испраќа информациите до екстеритетите, двете нозе се скоро изедачени, рамнотежата е зголемена… Марга напредува. Со секој изминат месец, Марга покажува нови, позитивни промени. 

жиро сметка: 240107018707497 Уни банка Скопје 

Донациски број за корисници на Оне.ВИП: 143-487

Донациски број за корисници на Телеком: 070 143-114

СЕГА Е НАШИОТ МОМЕНТ ДА ПОКАЖЕМЕ ЗОШТО СМЕ ГОЛЕМИ И ДА ПОМОГНЕМЕ СО ДОНАЦИЈА.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

4 коментари

 1. Pingback: “Недела на Хуманоста” во скопските кафе-барови | Донации

 2. Pingback: “Недела на Хуманоста” во скопските кафе-барови « Хуманост Без Граници

 3. Објавено од Bodan, на Одговори

  zdravo
  I – BAN broj za devizna transakcija?

 4. Објавено од jasminaap, на Одговори

  Почитуван Бодан,

  Во продолжение се податоците:
  IBAN MK07240107018707497
  SWIFT UIBMMK 22
  Marga Veleska

  Ние и Марга Ви благодариме за хуманоста.