Апел за помош на Грозда Лазароска

0
Гоки е млада девојка која боледува од парализа. За подобрување на нејзината состојба потребни се повеќе третмани за ослободување на мускулната контрактура. Треба да се изврши операција на клиниката во Чуприја, Србијa
Да ѝ помогнеме на Гоки во исполнувањето на нејзиниот сон – здрав живот.
Да подадеме рака!
Телефонски број за донации од мрежата на Телеком: 070 143-119
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-468

Преземено од фб и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење