Апел за помош на Филип Петрушевски

6
Да му помогнеме на Филип Петрушевски кој треба да замине на итна трасплантација на бубрег во клиника во Турција. Семејството самостојно одличува за овој зафат да се изврши во Турција.
Сумата која е потребна е 100 000 евра.
Да подадеме рака!

Донирајте со повик на 070 143-181 (за корисници на Телеком)

Донирајте со повик на 077 143-463 (за корисници на А1)

Да помогнеме!

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и А1

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење