Апел за помош на Дејан Белогазовски

0

По сообраќајна несреќа која се случила 2007 година, 17 годишниот делчевец Дејан Белогазовски се здобил со стеноза на грлото и веќе 14 години дише со помош на вградени цевки-канели. Неговиот татко Гоце Белогазовски, информира дека за да може да зборува неговиот син, потребна е итна операција која не може да се направи во Македонија.

Да помогнеме.

 

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-484

Жиро сметка на која хуманите можат да донираат е со број 300057075450615 на име Сузана Белогазовска, Комерцијална банка АД Скопје

 

Да помогнеме!

Превземено од А1 и direktno.mk

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење