Апел за помош на Бојан Бицевски

0
Да му помогнеме на Бојан Бицевски.
Бојан боледува од Кронова болест. Поради итноста на потребата од лекување семејството самостојно решава истото а биде направено во клиника во Истамбул, Турција. Износот кој е потребен е 19500 долари за 15 дена.
Да помогнеме.
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-434
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-666
Т-ска сметка: 210.5017342290.02
Банка: НЛБ Банка А.Д.Скопје
Цел на ознака:донација
IBAN code:MK07210501734229002
SWIFT:TUTNMK22
На име Бојан Бицевски
Адреса: Борис Бастеро Битола
Ви благодариме на хуманоста!

Преземено од фб., А1 и Телеком.
Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење