Апел за помош на Благица Стамкова

0

Да помогнеме заедно на Илија Стамков кој собира парични средства за својата мајка Благица Стамкова која пред 9 години го спаси неговиот живот со донирање на нејзиниот бубрег. Овојпат за неа е неопходна операција на тумор ( малигнен ) на панкреас која чини 26 000 евра и која би се извршила во Турција доколку се соберат потребните средства. Секоја сума е значајна. Да ги отвориме нашите срца, нашето малку некому значи сè!

Можете да донирате и на следниот начин:

Телеком со телефонски повик (звонење) на бројот 143-129 ;

A1 (VIP) со телефонски повик (звонење)

на бројот 143-600 ;

Се издвојуваат 100 денари од повик

Донациска сметка NLB Banka

210 7 00000 666 235

Можете да донирате и преку следниот линк: www.gofundme

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење