Апел за помош на Андреј Илиевски

1
Браќа и сестри, Андреј е 25 годишно момче пред кој престои цел живот… За жал, на Андреј му е дијагностициран тумор на мозокот и моментално се наоѓа во Истанбул каде што треба да се изврши хируршка интервенција за отстранување на туморот, но интервенцијата чини 20.000 евра. Реално, ако се вклучиме сите, овие средства можеме да ги собереме за 24 часа и со тоа да спасиме уште еден млад живот…
Можете да свртите на броевите
143 112 (за корисниците на Телеком)
143 555 (за корисниците на А1)
или да донирате на fundraiser страницата која ја отворија неговите родители: https://www.gofundme.com/f/help-andrej-to-beat-the-disease?utm_source=facebook&fbclid=IwAR30HPDARMZ_Ixdwrg6aB2BnYKdUklleX-63kArnVpashmgru-tsVo7eTR0
Апелирам и замолувам да донираме… Да му дадеме шанса на Андреј да живее!
Бог да ве благослови!!!
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење