Апел за помош на Александар Николоски

0
Да му помогнеме на малиот Александар Николоски кој има само 6 години.
По пројавените психолошки проблеми со појава на страв, неповрзано зборување и сл.семејсвото самостојно решава дека детето ќе се лекува во странство.
Александар треба да прима имуноглобулинска терапија еднаш во месецот , во рок од 6 месеци во болница во Киев. За сите овие третмани и лабораториските испитувања се потребни 40 000 евра, средства кои семејството не е во можност сами да ги обезбедат.
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-163
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-555
Сметка за донации на следниот линк: https://infokompas.com.mk/2021/06/17/%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%88-%D0%B7%D0%B0-8-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80/

Да помогнеме!

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и А1

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење