Малечката Јана Лукиќ има проблем со видот. Имено на двете очи има многу висока диоптрија, и поради тоа мора да замине на операција на двете очи на клиника во Русија. Потребната сума е 5000 евра. Да помогнеме! Телефонски број за донација :070 143-163 (Телеком) и 143-483 (ВИП) Извор : Фондација[…]

Апел за помош на Јана Лукиќ