Хуманитарни Изработки за ЈОЦЕ – Цвеќиња од Хартија

7

Продажба на хуманитарни изработки за собирање донации за лекувањето на Јоце Блажевски (третман со пресадување на матични клетки)во Москва

Изработките можете да ги погледнете на фб. страницата: Хуманитарни Изработки за ЈОЦЕ – Цвеќиња од Хартија

Донации на жиро сметки:
**Стопанска банка АД – Скопје: 200000207845578
*Комерцијална банка АД – Скопје: 300007071578620
*NLB Тутунска банка – Скопје: 210-5016352013.14

Донации од странство:
* NLB Tutunska Banka – AD Skopje, Vodnjanska no. 1, 1000 Skopje
IBAN Code MK07210501635201314
SWIFT TUTNMK22
Jovica Blazevski
ul.Vlae br 55 Karposh, Skopje
R. Macedonia

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење