Апел за помош на семејството Далчевски

15

ИТНО !!! ИТНО !!
Четири дечиња веќе 20 дена се без струја и греење на ова ладно време, поради неплатен долг од 12 000 денари. Потребни се барем 2000 ден за да им се пушти струјата
Доколку сте во можност да помогнете ве молам да се обратите кај Никола 072 242 871.
Парични средства може да донирате на следната трансакциска сметка:
210 5016954779 87
НЛБ Тутунска банка
Сунца Далческа

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење