Апел за помош на Стефани Стојческа

8

Стефани Стојческа има потреба од третмани на клиника во Италија, со цел да  и се подобри состојбата. Таа има тежок инвалидитет кој го стекнала уште како бебе. Стефани не може сама да се движи.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации:

Телеком  070 143-102

Вип.Оне 077 143- 485

 

Трансакциска сметка: 20000320651135

Девизна сметка: swift:stobmk2x iban mk07200003206528022 stopanska banka Stojceska Stefani

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и Оне.ВИП.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење