Да ѝ помогнеме на мајката на Елена!

4
Помина скоро година дена, откога Елена на 28 години после големи битки со здравјето, и 3 операции на срце замина од овој свет. Зад себе остави многубројни хумани настани за да спаси други животи иако на самата и требаше помош и на нејзината самохрана мајка на 3 деца! На 28 години и 20 килограми кои ги имаше, таа лежејќи во болнички кревет само два дена да почине беше прогласена за работоспособна и и е укината постојаната парична помош! Бевме од почетокот со неа и нејзината болна мајка. Да бидеме и сега ова мајка на еден скромен начин да обележи една година болна одкако чедото и замина! Ги замолуваме сите Хумани луѓе да и помогнат и да бидат со неа во најтешките денови.
Сите оние кои можат тоа нека го сторат на
Ж. С: 370 0000 161 010 58 Еуростандард банка Македонската
Nona Stoimanova
Swift:STOB MK 2X
IBAN:MK07200003186146576
За подетални информации обратете се на Здружение Надеж Мит или на Alalives.com.
Ви благодариме од срце!
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење