Апел за помош на Марјан Пешевски

0

Да му помогнеме на Марјан Пешевски. Марјан, татко на две малолетни деца, боледува од тумор на рбетниот столб. За подобрување на неговата состојба семејството самостојно решава тој да замине на лекување во болницата Sante Plus во Република Турција, За тоа се потребни 15.000 евра. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-424

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-467

Транскциона сметка за донации :
200003779733129 Стопанска банка АД Скопје
Трансакциона сметка за донации од странство во евра:
МК07200003779737397
Stopanska Banka AD Skopje
11 Oktomvri Br 7 Branch Skopje
IBAN CODE: MK07200003779737397EUR
SWIFT CODE: STOBMK2X

Можете да донирате и преку следниот линк: https://www.gofundme.com/f/marjan039s-medical-fundriser?utm_source=facebook&fbclid=IwAR2GhlNLPo84zIY7s8eHnifEcRcNiaS1HCG5KZkFO8BpPmQ-CYbg7_vH-VY

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење