Апел за помош за семејсвото Јосифоски

3

Семејсвото Јосифоски, живеат во многу тешки услови, со здраствени проблеми, во солзи и очај.
Минималната социјална помош и парите што ги добиваат за ќерката Радица како надоместок заради попреченост во развојот, не се ни од далеку доволни за да се покријат сите трошоци.

Замолуваат за помош!!

Да помогнеме !!

Телефон за контакт:

078 743 519

Преземно: Гостиварпрес

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење