Апел за помош за Росана Зафировска

6

Росана Зафировска има оштетен вид и итно треба да замине во Москва на операција.

Сумата која е потребна за операцијата е преголема за семејството да може само да ја обезбеди.

Поради тоа Ве замолуваме за помош.

За корисници на Телеком – 070 143-132.

За корисници на Оне.ВИП – 143-486.

Превземено од Фондација Телеком

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење