Апел за помош за опожарената куќа на семејството Везенкоски од Крушево

7

Преземено од фб.

На 14.07.2017 во 1 часот по полноќ изгоре куќата на семејството Везенкоски од Крушево. Со пожарот беше зафатена и соседната куќа, но брзата реакција на граѓаните го спречи ширењето на пожарот.

За жал куќата на семејството Везенкоски остана да сведочи за немилиот настан.

Ве молиме за парична помош, за да може семејството да си обезбеди покрив над главата.

Кире Везенкоски, СТОПАНСКА БАНКА 200 0031951045 26, УНИ БАНКА 240 207107324170

Да помогнеме!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење