Апел за помош за Николче Колев

6

Николче е млад битолчанец кој има само 21 година и веќе води борба со карцином на меко и сврзно ткиво.

Поради тоа, тој има потреба од специјални прегледи и лечење во странство.

Да му помогнеме на Николче кој инаку живее само со својата самохрана мајка.

Да донираме на сметка:
210 7000006384 93
НЛБ Тутунска банка
Николче Колев

Превземено од фб и Фокус

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење