Апел за помош за градинката 8-ми април во Шуто Оризари

6

Пријатели ова е ужасната слика од градинката 8-ми април во Шуто Оризари после пожарот кој ја зафати на 1-ви март 2017 година.

Најмногу погодени од тоа што повеќе нема градинка во Шуто Оризари се децата.

Помогнете да се врати детската насмевка и игри со донирање на 100 ден. на бројот за донации за корисници на Оне.Вип 143-133

Превземено од фб и Оне.Вип

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење