Апел за помош за Ангела Петреска

17
Ангела Петреска има 20 години и боледува од церебрална парализа. За подобрување на нејзината состојба потребно е да замине на операција во специјална хируршка клиника во Чуприја, Србија. Таа живее со својата мајка, која поради ниските финасиски примања не е во можност да ја покрие сумата за операција и пост оперативното лекување и затоа апелира за помош.
Сите заедно да и помогнеме на Ангела!!! Еден повик и донација од 100 денари не е многу, но за Ангела живот значи.

Корисници на А1, јавете се на 143 464
Корисници на Телеком, јавете се на 070 143-135

Сметка за донации:
300021000009022
Комерцијална Банка
Име: Ангела Петреска

Превземено од ВИП и фб.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење