Апел за помош на Зорка Наумоска

3

Апел до граѓаните, бизнисмени и градежни претпријатија за помош на Наумоска Зорка од Крушево, чија куќа е во распаѓање.

Сите хумани граѓани може да донираат на сметката за донации на Општина Крушево:

Трезорска сметка: 100000000063095

Буџетски корисник: 740014057663016 Пригодна ставка: 725939 Програма: 00 Образец: ПП50

Во продолжение погледнете овде  фотографии од тешката состојба во која се наоѓа куќата.

Преземено 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење