Апел за помош на Зорица Богоевска

70

Да подадеме рака, и да помогнеме. Да спасиме една мајка, да дариме живот на еден човек! Со нашето малку да помогнеме на оние на кои помошта им е најпотребна.

Зорица Богоевска е мајка на две малолетни деца. Зорица боледува од рак на коскената срцевина и крвта. Поради ризик канцерот да метастазира,таа мора да замине на лекување.

Сите кои сакате да помогнете да спасиме заедно еден живот, може да донирате на

Телефонски број за донација од Оне.ВИП: 143-481 и од Телеком 070 143-123

Извор и ВИП

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Comments are closed.

3 коментари

  1. Pingback: Aпел за помош на Јовица Крстевски | CIVITAS

  2. Pingback: Апел за помош на Зорица Богоевска | CIVITAS

  3. Објавено од Александар, на Одговори

    Се обидувам да донирам но постојано јавува дека телефонскиот број не постои, пробав и со сите префикси но неуспешно