Апел за помош на Зоран Перевски

8

Преземено од Фондација Телеком за Македонија

Зоран Перевски има потреба од итна oперација на белите дробови. Моментално е хоспитализиран во приватната болница „Систина”. Неговата состојба е прилично тешка, 80% од белите дробови се нападнати од бактерија. Семејството не е во можност да ги покрие трошоците. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-113

 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од milanoski martin, на Одговори

    ziro smetka ako mozi samo da mi pustime na email fala

  2. Објавено од milanoski martin, на Одговори

    ziro smetka ako mozi samo da mi pustime na email fala