Апел за помош на Златко Златанов

0

Златко Златанов боледува од тумор. Заминувањето во клиниката „Sante plus” во Турција е самостојна одлука на семејството, сметајки дека таму ќе добие посоодветeн третман. Првичните третмани и лекувања се во износ од 12 000 евра. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-132

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-666

Донации и преку следниот линк: https://www.facebook.com/donate/957434485029334/10159251151679386/

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење