Апел за помош на Влатко Стојановски

5

Хумани луѓе, повторно е потребна нашата помош.

Потребни сме му на Влатко кој треба да замина на итна трансплантација на бубрег во Турција за која се треба да плати 25.000 евра.

Да помогнеме со донации на телефонскиот број 143-489 (за корисници на ВИП) и 070 143-113 (за корисници на Телеком)

или на сметка
200 0022374432 17
Влатко Стојановски
Стопанска банка АД Скопје

Влатко Ви благодари од срце.

Превземено од фб, Телеком и ВИП.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење