Апел за помош на Владимир Грчев

5

Малиот Владимир Грчев има само 3 години и пред себе голема борба. Борба за неговото здравје. Тој боледува од церебрална парализа. За подобрување на неговата состојба, родитеите самостојно ослучиле да го однесат на рехабилитација и третмани во клиника во Турција. Десетте третмани во клиниката во Турција чинат 2420 евра.

Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежета на Телеком: 070 143-123

Телефонски број за донации преку мрежата на А1(ВИП): 143-465

Превземено од Фондација Телеком и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење