Апел за помош на Владимир Андреевски

41

Уште еднаш нека нашата хуманост спаси човечки живот.

На Владимир Андреевски му е дијагностициран тумор на мочниот меур. Под итно е поотребно да се направи цистоскопија, биопсија и операција, како и да се прима одредена терапија која не е покриена од фондот.

Поради тоа му е потребна нашата помош.

Да донираме со телефонски повик на:
070 143-181 за корисници на Телеком
143-478 за корисници на Оне.Вип

 

Превземено од Оне.Вип и Фондација Телеком

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење