Апел за помош на Васко Јошески

0

Васко Јошески лекувањето го започнал во прилепската општа болница “Борка Талески”, при што на 25.11. здравствената состојба значително му се влошила, па бил xocпитализиран во приватната болница “Систина”.

Семејството на Васко е немоќно да ги поднесе трошоците, па бараат помош за Васко здрав и жив да им се врати на неговите две мали деца.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-120

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-503

Донирајте на следната трансакциска сметка: 300027089926072 Комерцијална Банка АД Скопје

Можете да донирате и преку следните линкови: https://www.gofundme.com/f/gch63-an-appeal-for-help?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&fbclid=IwAR0LUtqOh8W_NmrrbyGr3UTzvCzR5Z0SGgIRw6HS8fvZ1JBEUXkQsX_fi4Y  и https://www.gofundme.com/f/x6qq76-help?utm_source=facebook&fbclid=IwAR3K_-yxWXe_Auk-eIotJKU8U-GFDZGJZc9kI5AnkC6DK1-wM57k89SEuYs.

Телефон за контакт: 078/ 404 – 425 (Тања)

Да бидеме хумани и да помогнеме кој колку може!

Преземено од Телеком и markukule.mk.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење