Апел за помош на Васко Иванов

3

Васко Иванов има потреба на операција на коленото. Со дијагноза внатрешно нарушување на коленото, и по една неуспешна операција, семејството самоиницијативно решава да ја прави операцијата во болницата „Аџибадем Систина”. Сумата која е потребна се 196000 илјади денари.

Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком 070 143-129

 

Превземено од Фондација Телеком За Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење