Апел за помош на Василие Петридов

54

Василие Петридов (14г) боледува од ретка болест: прогресивна мускулна дистрофија. Потребни се 46000 евра за 3 третмани со репрограмирани матични клетки во Москва кај доктор Пјетар Гарјаев.

Направен е прв  третман на 7 март после што има  очигледни подобрувања.

Да  му помогнеме сите заедно на Василие во оставрување на неговиот сон !

Телефонски броеви за донации:  Телеком 070 143 444 и ВИП.Оне 143 464

Трансакциска сметка: 270-7000244647.07

АД. Халк Банка Скопје

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

9 коментари

 1. Објавено од Martina, на Одговори

  ❤️

 2. Објавено од Orce Nikolov, на Одговори

  Isti problem go imame na naseto Dete . Moze da videte , za nades za Trajko Nikolov .i da stapime vo kontakt . Pozdrav

 3. Објавено од Ване Петридов, на Одговори

  Орце моето име е Ване и сум татко на Василие за се што сакаш да се информираш еве мој мобилен 075 394 164 јави се слободно што можам ќе помогнам.
  Со надеж за убаво.Пријатна вечер.

 4. Објавено од Andrej Koskoski, на Одговори

  Ozdravi sto pobrzo
  Ti posakuvam da zakrepnes

 5. Објавено од Andrej Koskoski, на Одговори

  Ozdravi sto pobrzo
  Ti posakuvam da zakrepnes

 6. Објавено од marip, на Одговори

  pozzz me i snimaj skribbl.io

 7. Pingback: Завршен хуманитарен концерт: „Со тебе светот е најубав“ за Василие Петридов – Лидер

 8. Pingback: Завршен хуманитарен концерт: „Со тебе светот е најубав“ за Василие Петридов - Ekonomski.mk

 9. Pingback: Завршен хуманитарен концерт: „Со тебе светот е најубав“ за Василие Петридов – Zdravstvo.mk