Апел за помош на Трајче Николов

6

На малиот Трајче Николов, кој боледува од мускулна дистрофија, му е потребна наша помош. За да се сторира болеста потребна е транспалнтација на коскена срцевина во Турција, но сумата која е потребна е преголема за семејството.

Да помогнеме !!!

Телефон за донации: 070 143-144 Телеком

Телефон за донации: 143-474 ВИП/ОНЕ

Превземено Фондација Телеком ВИП/ОНЕ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење