Апел за помош на Тоше Илиевски

3

Да му помогнеме на Тоше Илиевски, кој има 30 години и води голема битка со Нон Хочкин Т Лимфон, карцином на лимфните јазли. По испитувањата и лекувањата во клиниката “Жан Митрев” , “Ремедика” и Клиниката за хематологија, од каде не се добива посакуваниот ефект. На Тоше му останува можноста за лекување во Турција, но тоа лекување чини 35000 евра.

Да му помогнеме на Тоше, да ја победиме болеста заедно!

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-132

Телефонски број за донации преку мрежата на Вип: 143-469

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење