Апел за помош на Томи Џатев

0
Да му помогнене на Томи Џатев, кој боледува од тумор на панкреас , проширен на мезентерexијална артерија. Заради местополжбата на туморот, истиот хируршки не е отстранет, што додатно го отежнува лекувањето.
Семејството самостојно се одлучува да одат на варијанта хемотерапија и радиотерапија кои што влеват додатна надеж за подобрување на неговиот квалитет на живеење и целосно оздравување. За овие третмани потребни се 33.405 еу.
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-118
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-462
Сметка за донација: 270-7000567713-33 Хулк Банка ЕМБ 0305973450137 Податоци за Девизна сметка: Корисник: ТОМИ ЏАТЕВ Ул. КИРО ДИМУШКОВ БР. 20 А СКОПЈЕ ИБАН Код: MK0 72 70 700 64 552 673 Податоци за банката: HALKBANK AD SKOPJE Ул. Св. ПЕТЕРБУРШКИ КИРИЛ И МЕТОДИУМ БР. 54 СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА SWIFT: EXPCMK22
Можете да донирате и преку следниот линк: www.facebook.com/donate/

Преземено од Телеком и фб.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење