Апел за помош на Томе Јанев

9

Томе Јанев има 29 години и боледува од ASL- болест на моторниот неврон.

За да се подобри неговата состојба потребно е да оди на третмани во болницата “Sential” во САД, но сумата од 44.500 долари е преголема за него и неговото семејство.

Да му помогнеме на Томе со донација на телефонскиот број 070 143-454 за Телеком корисници и 143 502 за ВИП корисници

Трансакциска сметка
210-5017071183-75
НЛБ Банка

Девизна сметка
Tome Janev
MK07210501707118375
NLB Banka AD Skopje
Makedonija
SWIFT: TUTNMK22

Online донации на следниот линк https://www.gofundme.com/donacija-za-tome-janev

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и фб

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење