Апел за помош на Теодора Јовановска

7

Преземено од фб. и ВИП

Теодора Јовановска има 10 години и ѝ е дијагностициран прекин на циркулација на крвотокот на срцетo. Теодора треба да се лекува во Бугарија и  потребни се 17.000 евра ( без патни трошоци,исхрана…), сума која е голема за нејзините родители кои не се во можност да ја најдат.
ДА И ПОМОГНЕМЕ НА ТЕОДОРА!!!
Ги повикуваме сите хумани луѓе да донираат средства преку:

Донациски број за донации преку мрежата на ВИП: 143 468
Жиро сметка: 200001886594508
Девизна смтка: IBAN CODE:MK07200003372693290
SWIFT CODE: STOBMK2X

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење