Апел за помош на Сузана Пашоска

0

Сузана Пашоска боледува од карцином на дојка. Семејството самостојно решава Сузана да се оперира во приватната болница „Ремедика” каде операцијата би чинела 126 000 денари. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-116

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-555

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење